SL82-bathroom-1
SL82-bathroom-2
SL82-model

HOUSE SL82

Program: House/Renovation
Location: Bruges, Belgium
Client: private
Scale: 56 m²
Year: 2018
Status: Completed

Team: Jason Slabbynck

Photography: Jason Slabbynck

Press:
Nieuwsblad – Van afgeleefde woning tot gezellig nest in beton

Project description:
Given the northern orientation of the garden and the existing outside corridor next to the house, a new extension across the full width was not a good option. Instead, an elongated volume was chosen that reaches deep into the garden. The new extension is bathed in light because the facade is completely transparent. The wide block windows provide the necessary feeling of privacy and security. The first floor is an inversion of the ground floor, a closed facade with square windows of different sizes. Here is a new deskspace that is connected to the ground floor with an internal void.

Composte
Installation
Composte
URB2021
Installation
URB2021
House RV17
House
House RV17
Box
Scenography
Box
Krook
Competition, Scenography
Krook
51°30’48.6”N 0°05’17.9”W
Competition, Installation
51°30’48.6”N 0°05’17.9”W
Atelier for an artist
House
Atelier for an artist
House LVG66
House
House LVG66
URB2020
Installation, Scenography
URB2020
House HK22
House
House HK22
House DD74
House
House DD74
Groeninge Museum
Competition, Scenography
Groeninge Museum
Arc de L’Europe
Installation
Arc de L’Europe
Log Cabin
Competition
Log Cabin
The Liquid Wall
Installation
The Liquid Wall
HOUSE SL82
House
HOUSE SL82
Garden Cabinet
House
Garden Cabinet
TINKLING I
Scenography
TINKLING I
HOUSE DM85
House
HOUSE DM85
HOUSE CB22
House
HOUSE CB22
BELGIAN WAR MEMORIAL
Competition
BELGIAN WAR MEMORIAL
HOUSE VG93
House
HOUSE VG93
FOLDED LINK
Competition
FOLDED LINK
MONU
Scenography
MONU
ACUBENS
Scenography
ACUBENS
EUROPAN
Competition
EUROPAN
CRYSTAL CUBE
Scenography
CRYSTAL CUBE
A/MAZE/ING
Scenography
A/MAZE/ING